Kierstandhouders

Kierstandhouders


Om even te kijken wie er voor de deur staat voordat u de deur helemaal open doet of om te voorkomen dat kinderen zo de straat op rennen kunt u een kierstandhouder op uw deur plaatsen. Hier zijn vele varianten van verkrijgbaar. In verschillende kwaliteiten en materialen. Zo zijn er hele lichte aluminium varianten maar ook een massieve rvs versie; wij hebben ze allemaal op voorraad. Kom eens een kijkje nemen en wij geven u passend advies. Ook verkopen wij deurkettingen, die kunnen worden gebruikt als de deur en het kozijn niet helemaal gelijk liggen.


Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Veilig kijken
  • Met SKG-keurmerk
  • RVS
  • Voor binnen- en buitendraaiende situaties
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.