Krukstiften

Krukstiften


Een krukstift is de vierkante pen tussen de een en de andere kruk waarmee het slot bediend. Deze pennen of stiften zijn standaard acht millimeter dik. Er bestaan echter ook andere krukstiften, voor panieksloten van tien millemeter, oude Franse sloten met zeven millimeter of voor een Lips-toiletslot van vijf millimeter. Ook raamkrukjes hebben verschillende krukstiften. Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende krukstiften en busjes om het verschil op te vangen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Handig
  • Verschillende lengtes
  • Alle diameters
  • Ook vulbussen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.