Knopbouten

Knopbouten


De naam zegt het al, een knopbout is een bout met een knop erop. Wij hebben knopbouten met een ronde knop of met een stervormige knop. Deze knoppen worden veelal gebruikt in verstelbare apparaten, machines of constructies; denk bijvoorbeeld aan een fietsendrager waarbij een bout steeds los en vast moet om een fiets te klemmen, dan wordt daar een knopbout voor gebruikt. De knoppen zijn gemaakt van zwart bakeliet. Onze knopbouten zijn in diverse diameters beschikbaar en uiteraard per stuk te verkrijgen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Supersterk
  • Vele maten
  • Verschillende modellen
  • Per stuk te koop
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.