Sluitkommen

Sluitkommen


Een goed slot in de deur is één, maar dat slot moet natuurlijk ook nog ergens invallen. Daarom is het zaak dat er in het kozijn een goede sluitkom zit. Een sluitkom is een stalen of kunststof kom die in het hout wordt gefreesd om het kozijn meer stevigheid mee te geven. Voor een enkel slot is dat dus een sluitkom ter hoogte van de nachtschoot, voor een driepuntsluiting gaat het om een sluitkomset. Ook raamsloten, bijzetsloten en schuifpuisloten hebben sluitkommen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Belangrijk onderdeel van uw slot
  • Draagt bij aan de stevigheid van het kozijn
  • Allerlei soorten op voorraad
  • Eenvoudig te monteren
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.