Tubularsleutels

Tubularsleutels


Tubularsleutels zijn sleutels die vaak voorkomen op Amerikaanse apparaten, sloten en machines. Deze ronde busjes worden aan de zijkant op een aantal punten ingeboord waardoor de pallen in de juiste kant komen te staan. Deze tubular sloten komen vaak voor op Harley Davidsons, in oude flipperkasten of andere speelautomaten of als sleutel voor een los slot zoals het slot van een buitenboordmotor. Ook voor alarmkasten en liften worden sloten met een tubularsleutel gebruikt.

Indien mogelijk is het verreweg het makkelijkst als u uw slotje meeneemt omdat het lastige sleutels zijn om na te maken. Deze sleutels zijn vaak klaar terwijl u winkelt in Alkmaar.Maar soms moet u uw sleuteltje even achterlaten.

  • Neem het slot mee als dat kan
  • Uniek in Alkmaar en omgeving
  • Speciale apparatuur
  • Breed assortiment tubularsleutels

Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Neem het slot mee als dat kan
  • Uniek in de regio
  • Speciale apparatuur
  • Breed assortiment
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.