Vaseline

Vaseline


Griffon vaselinespray is een zuurvrij beschermings- en onderhoudsvet tegen corrosie en roesten van metalen. Vaselinespray is waterbestendig en siliconenvrij waardoor de behandelde metalen in levensduur worden verlengd, een duurzame werking dus! De Griffon Vaselinespray die wij verkopen is bestand tegen temperaturen van -20˚C tot +45˚C en wordt geleverd in handige spuitbussen waarmee u gemakkelijk grote oppervlaktes in korte tijd kunt behandelen. Uiteraard hebben wij ook vaseline in een tube, ideaal om bijvoorbeeld aan te brengen op uw schaatsen, letterlijk de schaatsen in het vet.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Onderhoud
  • Ook voor schaatsen
  • In tube verpakt
  • Veilig te gebruiken
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.