Zeilringen

Zeilringen


Zeilringen worden gebruikt om een verstevigd gat in een doek of zeil aan te brengen. Op die manier kan het doek worden opgespannen of bevestigd zonder dat hij uitscheurt. Zeilringen zijn gemaakt van vernikkeld messing. Dit zorgt ervoor dat de ringen makkelijk te verwerken zijn, messing is niet hard en bros maar het laat zich makkelijk vormen. Omdat het vernikkeld messing is zijn de ogen roestvast en blijven dus zowel binnen als buiten netjes. De ringen worden verkocht in een verpakking met meerder stuks inclusief de benodigd attributen om de zeilringen te kunnen monteren. Een zeilring is te verkrijgen met een diameter van tien, twaalf of zestien millimeter.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Roestvast
  • Inclusief gereedschap
  • Verschillende maten
  • Goede kwaliteit
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.