Bijzetsloten

Bijzetsloten


Er zijn verschillende gevallen waarin het handig is om een bijzetslot aan te schaffen. Als u bijvoorbeeld een boerendeur of duodeur (een deur uit twee delen) heeft is het handig om een extra slot te plaatsen zodat u de deur veilig kunt afsluiten. Ook kan het zijn dat u een mooie, oude deur heeft met origineel beslag. Het is zonde om hierop een modern slot met bijpassend beslag te plaatsen. In zo’n geval kunt u het oude slot laten zitten en boven en onder een bijzetslot laten plaatsen, inclusief mooi, bijpassend beslag. Uiteraard kan het ook zo zijn dat een bestaand bijzetslot kapot is, ook dan kunt u bij ons terecht, namelijk om een vervangend slot van dezelfde maat te kopen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Eenvoudig te monteren
  • Met een sleutel
  • Op voorraad
  • Gebruiksvriendelijk
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.