Aluminium meubelbeslag

Aluminium meubelbeslag


Postma en Postma heeft een groot assortiment aluminium meubelbeslag, dit is het voordelige alternatief voor sierbeslag. Dit meubelbeslag bestaat uit elegante greepjes die van de binnenzijde van de kast worden bevestigd maar ook opschroefbare grepen hebben wij in het assortiment. Deze grepen zijn natuurlijk uit te breiden met allerlei bijpassende knopjes. Aluminium meubelbeslag is te verkrijgen in een aluminiumkleur of in wit.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Alle maten
  • Op voorraad
  • Makkelijk te monteren
  • Voordelig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.