Schraapstaal

Schraapstaal


Wanneer u hout bewerkt en het eindresultaat nog eens éxtra glad wilt maken, kunt u een schraapstaal gebruiken. Dit kan soms een mooier effect geven dan schuurpapier. Postma en Postma verkoopt schraapstaal van de Zweedse fabrikant Bahco, die al geruime tijd bekend staat om de zeer hoogstaande kwaliteit van zijn handgereedschap. Een schraapstaal is ook handig bij het restaureren van oude objecten met een profielrand, denk bijvoorbeeld aan een oud meubel of plafondbalken. Het schraapstaal kan dan zo worden uitgevijld dat de vorm van het profiel zich in het schraapstaal vormt. Zodoende kan eenvoudig de verf uitgeschraapt worden in de juiste vorm zonder de geprofileerde rand te beschadigen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Superhandig
  • Zelf te verwerken
  • Scandinavische kwaliteit
  • Per stuk te koop
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.