Slagletters en slagcijfers

Slagletters en slagcijfers


Voor het slaan (ponsen) van letters en cijfers in hardere materialen gebruikt u slagletters en slagcijfers (ook wel letter- en cijferponsen genoemd). Postma en Postma verkoopt slagletters en slagcijfers van de Duitse fabrikant Padre, die onderdeel uitmaken van de speciale serie ‘Made in Germany’. Dit maakt dat zij voldoen aan de hoogste ISO veiligheids- en kwaliteitseisen. Heel handig voor het zelf markeren van bijvoorbeeld sleutels, labels of andere metalen objecten.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Makkelijk in gebruik
  • Per set te koop
  • Diverse maten
  • Slijtvast
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter
Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.