Schroevendraaiers

Schroevendraaiers


Schroevendraaiers zijn er in veel verschillende soorten en maten. Neem bijvoorbeeld: platte schroevendraaiers, kruiskopschroevendraaiers in philips- en pozidriveuitvoering, torxschroevendraaiers met of zonder gat, inbusschroevendraaiers maar ook speciale elektraschroevendraaiers. Bij Postma en Postma vindt u een zeer uitgebreid assortiment schroevendraaiers van de Italiaanse fabrikant Beta. Deze schroevendraaiers hebben een mooie rubberen handgreep waardoor u secuur kunt werken, en goed grip heeft op de schroevendraaier. De schroevendraaier zijn los en in sets verkrijgbaar. Daarnaast hebben wij ook schroevendraaiers met verwisselbare bitjes.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Beste pasvorm
  • Op voorraad
  • Stabiel
  • Lange levensduur
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.