Tackers

Tackers


Wij verkopen verschillende NOVUS tackers (ook wel nietpistolen genoemd), verkrijgbaar in verschillende maten. De zwaardere nietmachines kunnen ook gebruikt worden als spijkerpistool. Daarnaast zijn ook de bijbehorende nieten en spijkers beschikbaar. Wanneer u gaat nieten is het erg belangrijk om te weten wat voor materiaal er vastgeniet gaat worden. Bij het opspannen van stof, bijvoorbeeld, heeft u speciale nietjes nodig om te zorgen dat de stof niet scheurt.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Heel handig apparaat
  • Voor heel diverse toepassingen
  • Krachtig
  • Ergonomisch
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.