Mora knives

Mora knives


Mora messen worden al honderden jaren geproduceerd in de gelijknamige Zweedse stad Mora waarbij kennis en techniek generatie op generatie zijn overgedragen. Eind 19e eeuw hebben alle messenmakers uit de omgeving van het Zweedse Mora zich verzameld om de ontwikkelde technieken en krachten te bundelen en zo internationale bekendheid te verwerven met hun messen. De zogenaamde ‘Moraknivs’ zijn van zeer hoogstaande kwaliteit. De messen zijn erg comfortabel in het gebruik, is gemakkelijk scherp te houden en geschikt voor verschillende activiteiten. Daarnaast zijn de messen van Mora niet duur, ze zijn er al voor minder dan twintig euro. Wij hebben een ruim assortiment op voorraad.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Vlijmscherp
  • Voordelig
  • Scandinavische topkwaliteit
  • Met draagholster
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.