Vlaggen en accessoires

Vlaggen en accessoires


Op meerdere dagen per jaar mag de vlag worden uitgehangen om te vieren en te herdenken. Bij Postma en Postma zijn Nederlandse vlaggen, oranjewimpels en rood-witblauw wimpels verkrijgbaar. Als Alkmaars bedrijf sinds 1963, verkopen wij naast de nationale vlag en wimpel uiteraard ook de Alkmaarse vlag om onder andere op 8 oktober uit te hangen tijdens het Alkmaars Ontzet. Tevens kunt u bij ons ook vlaggenstokken en vlaggenstokhouders aanschaffen.

Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Alkmaars en Nederlands
  • Gemaakt in Dokkum
  • Ook accessoires te verkrijgen
  • Ruimschoots op voorraad
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.