Soldeertin

Soldeertin


Voor solderen zijn verschillende soorten soldeertin, of zelfs –zilver, te koop. Het maakt een groot verschil of er een waterleiding of een printplaat gesoldeerd moet worden. Wij hebben soldeer in verschillende verpakkingen op voorraad. Er zijn kleine handige verpakkingen voor elektronica in de vorm van een pen waar een mooie dunne draad uitkomt, maar er zijn ook potten dikke soldeer voor het grovere werk. Al onze soldeertin is van het merk Griffon, tevens hebben wij hier ook de bijbehorende soldeervloeistoffen voor in het assortiment.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Met harskern
  • Griffon kwaliteit
  • Per pot of blister
  • Van heel dun tot millimeters dik
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.