Schuurpapier

Schuurpapier


Schuurpapier is er in vele soorten. Postma en Postma heeft een ruim assortiment. Zo verkopen wij zowel schuurpapier als schuurlinnen, wat een stuk steviger is. Daarnaast is het benodigde schuurpapier ook afhankelijk van het te schuren materiaal. Voor hout zult u bijvoorbeeld ander schuurpapier nodig hebben dan voor steen. Schuurpapier is te verkrijgen op rol of per a4’tje. Hoe meer korrels des te fijner het schuurpapier is.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voor alle materialen
  • Op rol of vel
  • Ouderwets goed
  • Verschillende korrels
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.