Spiegelklemmen

Spiegelklemmen


Spiegelklemmen worden gebruikt om een spiegelplaat zonder lijst of ophangmogelijkheden op te hangen. De spiegelklemmen zijn te koop in een set van twee verende klemmen voor de bovenzijde en twee vaste klemmen voor onderaan de spiegel. Deze blisters bevatten ook direct de benodigde schroeven en pluggen. Naast de standaard staalvernikkelde spiegelklemmen zijn er ook transparantkunststof spiegelklemmen. Wel zo handig voor in de douche want kunststof roest niet. Kom gerust even kijken, wij helpen u graag.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Stevig
  • Universeel
  • Kunststof en staal
  • Met veer
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.