Karabijnhaken

Karabijnhaken


Een karabijnhaak wordt gebruikt om snel kettingen, touwen en kabels met elkaar of aan een oog te monteren. Door de handige clip aan de zijkant kan de karabijnhaak eenvoudig worden geopend en door de veer die erachter zit klikt de clip vanzelf weer dicht. Omdat de clip in de karabijnhaak haakt is een karabijnhaak geschikt voor de meeste bevestigingsklussen. Onze karabijnhaken zijn te verkrijgen in gegalvaniseerd staal en in rvs.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende maten
  • RVS en gegalvaniseerd
  • Sterk
  • Per stuk te koop
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.