Draaikiepbeslag

Draaikiepbeslag


Draaikiepramen en –deuren worden steeds vaker gebruikt. Deze ramen en deuren kunnen zowel draaien als kiepen zoals de naam zegt. Het hang- en sluitwerk wordt bediend door middel van een raamkruk, dat is dus het draaikiepbeslag. Als het raam van buiten benaderbaar is voor inbrekers dan moet het raamkrukje voorzien zijn van een slot. Wij hebben een enorme keuze aan verschillende raamkrukken in verschillende stijlen. Kom eens langs, wij laten het u graag zien.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende modellen
  • Met en zonder slot
  • Diverse materialen
  • Gebruiksvriendelijk
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.