Elektronische meetapparatuur

Elektronische meetapparatuur


Postma en Postma verkoopt verschillende machines van de Duitse fabrikant Einhell. Hieronder vallen ook de elektronische afstandsmeters. Met deze meetapparatuur kunt u lengtes, oppervlaktes en volumes meten tot op 2 millimeter nauwkeurig. Door de zogenaamde ‘Pythagorasfunctie’ wordt bij maar één meting de lengte en hoogte gemeten. Dit maakt een Einhell Elektronisch meetapparaat een zeer handig en gebruiksvriendelijk voorwerp.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Handig
  • Snel meten
  • Betrouwbaar
  • Scheelt tijd
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter
Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.