Thermo-, hygro- en regenmeters

Thermo-, hygro- en regenmeters


Wij hebben een groot assortiment van allerhande soorten meters. De meters zijn van het merk TFA. Dit is een, in tegenstelling tot vele anderen, uiterst betrouwbaar merk dat ook zonder kwik goede thermometers weet te maken. Wij hebben ook diverse weerstationnetjes in het assortiment waarmee binnen in huis de temperatuur van buiten kan worden bijgehouden. Daarnaast hebben wij ook analoge en digitale hygrometers om de luchtvochtigheid te meten. Een hoge luchtvochtigheid kan slecht zijn voor de gezondheid. Als u graag het hele weerbeeld wilt bijhouden kunt u ook een regenmeter bij ons aanschaffen, wij hebben verschillende types in het assortiment.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Duurzaam
  • Duitse kwaliteit
  • Gemakkelijk zelf te monteren
  • Met garantie
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter
Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.