Barièrestang

Barièrestang


Anti-inbraakstang, barrièrestang, secustang, anti-inbraakbalk of traliestang; geef het een naam, het is allemaal hetzelfde. Voor het beveiligen van een raam moet het raam eigenlijk altijd dicht zijn en voorzien zijn van slotjes. Dat is niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld al het raam volledig uit glas is vervaardigd of als het raam de enige ventilatiemogelijkheid is. Daarvoor worden dan dus barièrestangen geplaatst. Deze massieve rvs stang is te verkrijgen met allerlei goedgekeurde bevestigingsmogelijkheden in iedere gewenste lengte tot en met drie meter. De maximale overspanning is één meter zonder tussenstijlen en de doorkruipruimte dient beperkt te worden tot maximaal vijftien centimeter. Bij een raam van bijvoorbeeld veertig centimeter hoog hebt u dus twee stangen nodig. Maak even wat foto’s, meet het een en ander op, wij helpen u graag.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Veilig ventileren
  • Past altijd
  • Opmaat gemaakt
  • Voor iedere toepassing
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.