Persklemmen

Persklemmen


Een persklem is gemaakt om te persen om of aan een staaldraad. Met persklemmen kunnen eenvoudig ogen aan een staalkabel worden gemaakt. Een persklem is gemaakt van aluminium en moet met een speciale tang om de kabel worden geperst. Wij kunnen de persklemmen voor u op de kabels maken in de gewenste maat. Hierdoor kan van een stuk staalkabel bijvoorbeeld een slotkabel worden gemaakt op de juiste lengte om de tafels en stoelen van het terras vast te zetten.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Aluminium
  • Verschillende maten
  • Sterk
  • Universeel
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.