Transformators

Transformators


Om van halogeenverlichting over te gaan naar ledverlichting is het soms nodig om de transformator te verwisselen. Wanneer bijvoorbeeld een aantal hallogeenlampen met een verbruik van 250 watt vervangen wordt door een aantal ledlampen met een verbruik van 25 watt, dient de transformator (trafo) ook vervangen te worden omdat het bereik van de oude transformator niet meer juist is. In dit soort situaties kunnen wij u altijd adviseren. Wij helpen u naast de ledverlichting ook aan de goede transformator.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende uitvoeringen
  • Advies op maat
  • Voor alle wattages
  • Goede kwaliteit
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.