Uithangborden

Uithangborden


Als een naam- of nummerbord vanaf de weg niet goed leesbaar is dan is een uithangbord misschien wel een optie. Onze borden kunnen niet scharnieren en maken dan dus ook niet de hele tijd lawaai. Omdat de borden in slechts een paar kleuren en modellen te verkrijgen zijn en de letters er gewoon opgestickerd zitten zijn ze niet duur in aanschaf. Wij hebben verschillende modellen als voorbeeld in en aan de winkel. Kom gerust even kijken of uw keuze ertussen zit.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voordelig
  • Snel geleverd
  • Geen gepiep
  • Stijlvol
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.