Ketting

Ketting


Met zo’n veertig verschillende soorten ketting hebben wij een enorm assortiment ketting op de rol per meter verkrijgbaar. Dit gaat van kogelketting voor de badstop tot klokketting voor de gewichten en van scheepsketting tot verschillende soorten ketting voor bijvoorbeeld het ophangen van een lamp. Er zijn kettingen in verschillende materialen, voor industriële toepassingen zijn er gegalvaniseerde kettingen. Rvs ketting hebben wij ook in verschillende maten. Sierketting, klokketting, kogelketting, bootketting of gewoon gelaste stalen ketting? Wij hebben ze allemaal in het assortiment. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse gekleurde kettingen zoals: messing, zwart of vernikkeld. Alle kettingen zijn per meter te koop en kunnen voor u op maat worden gemaakt. Kom gerust even kijken, wij helpen u graag.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Groot assortiment
  • Per meter te koop
  • Verschillende kleuren
  • Met gewichtsindicatie
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.