Leuninghouders

Leuninghouders


Leuninghouders zijn te verkrijgen in verschillende materialen. Het kan heel klassiek; bijvoorbeeld in messing of zwart, maar het kan ook heel modern; in rvs of in strak zwart. Uiteraard kunt u ook kiezen voor voordelige leuninghouders in aluminium of wit. Een leuninghouder is er in een aantal uitvoeringen. Ten eerste zijn er ronde en vlakke leuningen. Een vlakke leuning is vaak een vierkante leuning of een sleutelgatleuning. Dan heeft de voet van de leuninghouder dus ook een vlak en geen ronding; bij een ronde leuning, een standaard leuning, is deze voet dus rond. Daarnaast zijn er leuninghouders met schroefgaten of met een schroefdraad erin. Als er een smetplank op de muur zit of de muur simpelweg van hout is dan kan er gebruik gemaakt worden van een opschroefbare leuninghouder. Als de leuninghouders direct in steen vast gaan dan wordt er meestal gebruik gemaakt van een acht millimeter draadeind dat in de muur zit met een keilbout of chemisch anker.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Vele modellen
  • Vlak en rond
  • Met schroefdraad of schroefgaten
  • Verschillende finishes
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.