Werklampen

Werklampen


Werken met slecht licht is onhandig maar ook nog eens bijzonder onveilig. Met onze acculampen verlicht u heel simpel en snel de kruipruimte, zolder of schuur. Door het lage verbruik en de oplaadbaarheid zijn onze werklampen ideaal voor ieder situatie. Onze werklampen zijn geschikt om op te hangen, om neer te zetten of met een magneet vast te zetten. Ons assortiment werklampen is een wisselend assortiment dus voor het actuele assortiment kunt u ons altijd even bellen of kom even langs in de winkel.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Eenvoudig in gebruik
  • Oplaadbaar
  • Enorme opbrengst
  • Handig formaat
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.