Kachelzwart

Kachelzwart


Kachelzwart (ook wel kachelzwartsel, kachelpotlood of kachelpoets) is een middel om uw kolenkachel of houtkachel een mooie, zwarte glans te geven. Postma en Postma verkoopt Zebraline kachelzwart dat onder andere geschikt is voor smeedijzer, gietijzer en staal. Het is gemakkelijk met een doek op een koud oppervlak aan te brengen en na het oppoetsen met een borstel geeft het een glanzend, zijdezwart effect. Ook HG heeft kachelzwart in het assortiment, van HG verkopen wij potjes kachelzwart.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Pikzwart
  • Denkt super
  • Ouderwetse kwaliteit
  • Beschermt uw kachel
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.