Borgmoeren

Borgmoeren


In sommige gevallen is het handig om een moer te gebruiken die niet kan lostrillen, bijvoorbeeld in een stuk gereedschap of aan een fiets. Dan kan worden gekozen voor een borgmoer. Een borgmoer geeft officieel slechts een keer de gegarandeerde borging. Daarom moet een borgmoer op een cruciale plaats die eens los is geweest eigenlijk altijd vervangen worden. Wij hebben borgmoeren in rvs en staal in diverse diameters. Mocht de geschikte borgmoer niet beschikbaar zijn dan kan ook worden gekozen voor een borgring(dit is een verende ring die druk geeft op de moer) voor borgmiddel(dit is een soort rubberen lijm die de moer borgt) of voor een dubbele moer. Als de moeren strak tegen elkaar worden gedraaid komen ze niet zomaar los. Dan moet het schroefdraad daar natuurlijk wel lang genoeg voor zijn.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voorkomt lostrillen
  • Per stuk te koop
  • Ook in RVS
  • De beste kwaliteit
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.