Magneetband

Magneetband


Bij Postma en Postma vindt u onder de Deltafix artikelen zelfklevende magneetband. Magneetband is erg handig om een magnetische achtergrond te creëren. De magneetband is geschikt voor het ophangen van lichte voorwerpen en kleeft aan vrijwel ieder materiaal. Daarnaast is deze erg makkelijk zelf te knippen en plakt deze niet op zichzelf, wat het een zeer gebruiksvriendelijk voorwerp maakt. Ook handig voor zelfgemaakte koelkastmagneten.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Per rol te koop
  • Zelf te knippen
  • Handig voor de knutselaar
  • Zelfklevend
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.