Cirkelzaagbladen

Cirkelzaagbladen


Voor allerlei verschillende zaagmachines bestaan allerlei verschillende zaagbladen. Postma en Postma verkoopt cirkelzaagbladen van KWB in allerlei soorten en maten. Het is belangrijk om te bedenken of het cirkelzaagblad tanden moet hebben die omhoog, omlaag of recht naar voren staan. Dit is afhankelijk van hetgeen u gaat zagen. Hierover kunt u zich altijd laten adviseren in de winkel. Ook het aantal tanden is een afweging; hoe meer tanden hoe duurder het blad, hoe langer het duurt maar des te netter het wordt. Het omgekeerde is waar voor minder tanden op een blad.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Vele maten
  • Verschillende tanden
  • Verschillende asgaten
  • Vlijmscherp
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.