Konstruktielijm

Konstruktielijm


Bison is hét toonaangevende lijm- en kitmerk in de Benelux en ver daarbuiten een belangrijke fabrikant. U vindt bij ons dan ook een zeer uitgebreid assortiment Bison producten waaronder Bison konstruktielijm. Deze lijm is zeer sterk en speciaal voor het vastlijmen of repareren van constructies van verschillende bouwmaterialen, zowel binnen als buiten. De lijm is bestand tegen zoet en zout water, en is temperatuur en weer bestendig. Konstruktielijm word dan ook gebruikt om de stevigste constructies te bouwen. Of het nu hout en gips is, steen en beton, plaatmateriaal en staal, het maakt niet uit, konstruktielijm lijmt het allemaal.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Supersterk
  • Voor de vakman of doe-het-zelver
  • Verschillende verpakkingseenheden
  • Zet behoorlijk uit
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.