Vleugelmoeren

Vleugelmoeren


Een vleugelmoer is geschikt om zonder gereedschap aan te kunnen draaien. Een vleugelmoer is te verkrijgen in staal, messing of rvs. We hebben vleugelmoeren per stuk of in een pakje met een aantal erin. Een vleugelmoer is te verkrijgen in een luxe gegoten versie of een goedkope gestanste versie, dit kan behoorlijk schelen in de prijs. Het meest bekende gebruik van de vleugelmoer is misschien wel de borging van figuurzaagjes.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Gegoten of gestanst
  • Rvs, messing en staal
  • Per stuk of per doosje te koop
  • Diverse maten
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.