Hang- & sluitwerk

Waar bent u naar op zoek?
114
Hang- & sluitwerk

Op zoek naar hang- en sluitwerk in de stijl van uw woning? Of wilt u juist een defect onderdeel vervangen? Zowel sierlijk als functioneel hang- en sluitwerk vindt u bij Postma en Postma. Van deurvastzetters tot een vervanging voor uw defecte driepuntsluiting; wij hebben het voor u.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Of liever onze producten in het echt bekijken? U bent welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunnen we het hang- en sluitwerk ook voor u monteren. Wel zo makkelijk!

Ook kunnen wij u vooruit helpen met cilindersloten. Wilt u dus uw cilinderslot vervangen? Zoek dan niet verder.

Postma en Postma
18 van de 114 producten getoond Laad meerHeeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.