Cilindersloten

Cilindersloten


Met goede cilindersloten bent u in combinatie met goed hang- en sluitwerk gegarandeerd van een veilige afsluiting van uw deur. U kunt bij ons kiezen uit SKG**- en SKG*** gekeurde sloten. Een SKG** slot wordt gebruikt in combinatie met antikerntrekbeslag wat SKG*** gekeurd is. Als u SKG** beslag hebt dan moet u gebruik maken van een SKG*** cilinder om zeker te zijn van een veilige afsluiting. Wij hebben alle soorten cilinders, in iedere gewenste maat op voorraad en kunnen deze direct voor u gelijksluitend maken. Ook knopcilinders of cilinder met een nood- en gevarenoptie kunnen wij direct leveren.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • De snelste van Nederland
  • Alles uit voorraad
  • Gelijksluitend
  • Sluitplannen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.