Tochtstrips

Tochtstrips


Een goede tochtstrip is een snel-terugverdiend ding. Tocht langs ramen en deuren kan ’s winters zorgen voor veel kou in huis. Met de juiste tochtstrip wordt deze kou buiten gehouden. De twee meest voorkomende tochtstrips zijn tochtstrips voor op de dag en tochtstrips in de dag. Tochtstrips in de dag worden gebruikt voor deuren en ramen die zo zijn afgehangen dat de tochtstrips in het kozijn passen. Als dit niet het geval is dan worden tochtstrips op de dag gebruikt, dit zijn tochtstrips die op het kozijn worden gespijkerd. Onze tochtstrips zijn gemaakt van aluminium met een zwart acryl rubber voor optimale en langdurige tochtwering. Daarnaast zijn Er strips voor onderaan de deur, ook wel dorpeltochtstrips genoemd.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Gaat lang mee
  • Scheelt in verwarmingskosten
  • Verschillende soorten te koop
  • Soepele strips
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.