Gereedschappen

Waar bent u naar op zoek?
116
Gereedschappen

Van oudsher kennen veel mensen Frits Postma en Zonen als dé gereedschapswinkel van Alkmaar. Vanuit die traditie heeft Postma en Postma nog steeds een groot assortiment gereedschappen. Vooral op het gebied van accessoires voor elektrisch gereedschap bent u bij ons aan het goede adres. Denk daarbij aan schuurpapier, goed handgereedschap zoals beitels en gutsen en tuingereedschap zoals scheppen en harken. Ook voor huishoudelijk gereedschap, zoals huishoudtrappen, bezems en gieters, is Postma en Postma uw winkel. 

Postma en Postma
18 van de 116 producten getoond Laad meerHeeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.