Automaatcilinders

Automaatcilinders


Een automaatcilinder (ook bekend als brievenbusslot) wordt gebruikt voor onder andere geldkistjes, brievenbussen, sleutelkastjes en lockers. Wij hebben veel verschillende automaatcilinders in ons assortiment. Wanneer u een nieuwe automaatcilinder nodig heeft adviseren wij u de oude mee te nemen zodat u zeker bent van het juiste formaat. Wanneer u de sleutels van uw automaatcilinder bent verloren, kunt u controleren of er een nummer op de cilinderkern staat. Bij veel van dit soort cilinders zijn namelijk sleutels op nummer te maken. In zo’n geval hoeft u niet de cilinder te vervangen, neem wel even een foto van het slot zodat wij het sleutelprofiel kunnen herkennen. Voor advies staan wij uiteraard altijd voor u klaar in de winkel!


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Zoveel mogelijk hetzelfde als nu
  • Uitgebreid assortiment
  • Goede kwaliteit
  • Op voorraad
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.