Deursnappers

Deursnappers


Een deursnapper zorgt ervoor dat een kastdeur dichtgehouden kan worden. Deursnappers zijn er in messing of in messing vernikkeld; voor als de goudkleurige messingkleur niet bij de kast past. De snappers zijn te verkrijgen in vele verschillende maten voor verschillende deurgroottes en tevens zijn de deursnappers te verstellen in sterkte. Het is altijd het meest praktisch om de snapper ter hoogte van de deurknop te monteren om te voorkomen dat de deur kromgetrokken wordt bij het opendoen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Ouderwets goed
  • Af te stellen
  • Messing of vernikkeld
  • Verschillende maten
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.