Ontstoppers

Ontstoppers


Naast de verschillende vloeibare ontstoppers van HG en KING en de STEX-korrels van Griffon hebben wij natuurlijk ook de ouderwetse ontstopper, vaak plopper genoemd. Deze ouderwetse huishoudtool mag in geen enkel huishouden missen, negen van de tien verstopte leidingen lopen binnen een paar minuten ploppen weer door. Als de verstopping erger is dan hebben wij uiteraard nog verschillende ontstoppingsveren in het assortiment.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Uitgebreid assortiment
  • Supersterk
  • Tegen iedere verstopping
  • Handig om in huis te hebben
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.