Toilet- en badkamerbeslag

Toilet- en badkamerbeslag


Voor badkamer- en toiletdeuren wordt een andere sluiting gebruikt dan voor normale loopdeuren. Deze deuren kunnen namelijk 'op slot'. Wij hebben verschillende oplossingen voor het afsluiten voor zo'n deur; bij iedere deurkruk past weer een andere vrij- en bezetsluiting. Er zijn grofweg vijf verschillende manieren om een toiletdeur op slot te doen. Er kan gebruik gemaakt worden van een sluiting op een badkamer- en toiletslot. Dan wordt er een schild geplaatst met een knop en plaatje op een afstand van 56, 63 of 72 millimeter. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een toiletsluiting met een rozet. Dan kunt u ook nog kiezen voor een ouderwetse overslag, dat is een losse toiletsluiting die aan de buitenzijde voorzien is van een vrij-bezetplaatje. Wat minder voorkomt maar ook kan is een insteekgrendel met een toiletbeslag. Dit is een sluiting in de deur los van het loopslot. Als laatste wordt soms ook gekozen voor de makkelijkste optie; een kajuithaakje aan de binnenzijde. Die oplossing heeft niet de voorkeur omdat die in tegenstelleng tot alle andere opties, niet aan de buitenzijde te openen is.

Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende modellen
  • Past altijd
  • Voor iedere stijl
  • Van de buitenzijde te openen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter
Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.