Veerscharnieren

Veerscharnieren


Een veerscharnier is het meest bekend van in de keuken, ze worden ook vaak keukenkastscharnieren genoemd. Een veerscharnier wordt aan de deur en in de kast gemonteerd en zorgt ervoor dat de deur mooi scharniert en ook wordt dichtgehouden. Daarnaast zijn er ook veerscharnieren met ingebouwde demping. Er zijn veel verschillende veerscharnieren: voor opliggende deuren, inliggende deuren of halfopliggende deuren. Daarnaast zijn er ook meerdere inboormaten. Als u bij ons langskomt voor ons grote assortiment veerscharnieren is dan ook het advies om even een bestaand scharnier mee te nemen of een duidelijke schets te maken van uw idee zodat wij u met het goede scharnier op pad kunnen sturen. Het is zaak om altijd alle twee, of soms drie, scharnieren aan de deur te vervangen als er eentje stuk is, de draai van zo’n scharnier kan namelijk verschillen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Houdt de kast dicht
  • Verschillende soorten
  • Ook met demping
  • Verschillende maten
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.