Opvouwbare zakmessen

Opvouwbare zakmessen


Wanneer u een zakmes aanschaft is het belangrijk om goed te bedenken waarvoor u het mes gebruikt. Is het mes voor intensief, dagelijks gebruik of voor af en toe? Voldoet alleen een inklapbaar mes of moet het zakmes uitgerust zijn met meerdere functionaliteiten zoals een schaartje, schroevendraaier, een vijl of zelfs een kurtkentrekker? In onze winkel vindt u een zeer uitgebreid assortiment opvouwbare zakmessen variërend van eenvoudig tot zeer uitgebreid uitgeruste zakmessen met vele functionaliteiten, ook wel multitools genoemd. Opvouwbare zakmessen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten van de fabrikanten Victorinox, Opinel, Homeij, CRKT (Columbia River Knife and Tool), Benchmade, Blackfox en Buck.
Wanneer u vragen heeft over de aanschaf van uw zakmes kunt u altijd langskomen in onze winkel voor een vrijblijvend advies op maat. Postma en Postma is de zakmessenspecialist van de regio. Met meer dan 250 verschillende zakmessen in een wisselend assortiment hebben wij wat u zoekt.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Groot assortiment
  • Alle prijsklassen
  • Verschillende merken
  • Altijd handig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.