Deurvastzetters

Deurvastzetters


Voor het vastzetten van uw deur op iedere gewenste plek gebruikt u de deurvastzetter van de Nederlandse fabrikant Dictator. Deze speciale vastzetters worden vervaardigd uit nietroestende materialen waardoor deze ook geschikt zijn voor buiten en bovendien zijn deze vastzetters gemakkelijk met de voet te vergrendelen en ontgrendelen. Door de verende constructie van de deurvastzetter staat de deur stevig vast en is zelfs bestand tegen stevige windhozen. De vastzetters van Dictator zijn gemakkelijk zelf te bevestigen, meet even goed op wat de afstand van de onderzijde van de deur tot aan het straatwerk is.Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Nederlandse makelij
  • Topkwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik
  • Stijlvol
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.