Schoffels

Schoffels


Voor het verwijderen van onkruid heeft u een goede schoffel nodig. Postma en Postma verkoopt schoffels in verschillende soorten en maten. Welke het meest voor u geschikt is, is afhankelijk van de uit te voeren klussen en de intensiviteit van het gebruik. Hierover kunt u zich uiteraard altijd laten informeren in onze winkel. Alle schoffels die wij verkopen worden geproduceerd door Talen Tools, een bedrijf dat als geruime tijd bekend staat om zijn tuingereedschap van hoogstaande kwaliteit.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Veel keuze
  • Handzaam
  • Ook gesmeed
  • Diverse breedtes
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.