Opvulplaatjes

Opvulplaatjes


Opvulplaatjes zijn universeel te gebruiken vullertjes die kunnen worden toegepast waar ze ook maar nodig zijn. Dit kan zijn onder de koelkast, dit kan zijn achter aan scharnier, dit kan zijn tussen een meubel of in een houten voorzetwand. Echt op allerlei plekken waar even iets moet worden uitgevuld kan het handig zijn. De vulplaatjes worden geleverd in een assortibakje met een aantal verschillende diktes erin. De dikte staat op het plaatje vermeld in millimeters en tevens laat ook de kleur van het plaatje zien welke dikte het is; iedere dikte heeft z’n eigen kleur.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Dikte op kleur
  • Per bakje te koop
  • Simpel en stevig
  • Handig in gebruik
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.