Contactlijm

Contactlijm


Ouderwetse contactlijm, wie heeft dat nog? Postma en Postma natuurlijk. Wij hebben twee soorten contactlijm in verschillende uitvoeringen in het assortiment van Bison. Bison is hét toonaangevende lijm- en kitmerk in de Benelux en ver daarbuiten een belangrijke fabrikant. Er is Bison kit, dit is gewoon ouderwetse contactlijm, dan is er ook nog Bison Tix, dit is hetzelfde product in een dikkere gelversie die niet zo snel druipt. Bison Kit is ook transparant leverbaar zodat er geen gelige laag zichtbaar wordt. De contactlijmen zijn te verkrijgen in een tube of een pot.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Ouderwets goed
  • Sterk
  • Eenvoudig in gebruik
  • Blijvend flexibel
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.