Slangen

Slangen

Doucheslangen, gasslangen, cv-vulslangen of een luchtslang; Postma en Postma heeft de juiste slang voor u. Onze slangen zijn van de hoogste kwaliteit. Een gasslang is bedoeld voor het aansluiten van een gasstel, deze zijn te verkrijgen in verschillende soorten. Een rubberen slang is voordelig maar moet frequent vervangen worden, een rvs slang daarentegen kan veel langer mee. Doucheslangen zijn er in verschillende lengtes en uitvoeringen, van 125 centimeter tot twee meter en in glad of een geribbelde uitvoering. Kom gerust langs, wij helpen u graag.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Topkwaliteit
  • Per meter te koop
  • Verschillende uitvoeringen
  • Voor vloeistoffen en gassen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.